Deschiderea anului școlar 2018 – 2019

 Fara comentarii.

MESAJUL INSPECTORULUI ȘCOLAR GENERAL

LA ÎNCEPUTUL ANULUI ȘCOLAR 2018-2019

 

Dragi elevi,

Stimați părinți,

Stimate cadre didactice,

 

           Pentru fiecare dintre noi ziua de la mijlocul lunii septembrie când începe anul școlar  este o zi aparte, o zi încărcată  de emoții și așteptări. Pe lângă emoția revederii, începutul unui nou an școlar ne oferă prilejul să privim înapoi la ceea ce am realizat și să proiectăm acțiunile viitoare.  Este, de asemenea, momentul în care urcăm încă o treaptă către maturitate, către cunoaștere. Pentru a realiza acest lucru trebuie depuse eforturi de către elevi și profesori, dar și cu sprijinul părinților și al comunității.

           Doresc elevilor mult succes și rezultate bune la învățătură! Să valorificați toate oportunitățile pe care școala vi le oferă! Să aveți convingerea că școala vă poate crea cel mai bine deprinderi de lucru, vă poate dezvolta înclinațiile, vă poate da încredere în capacitățile voastre intelectuale!

          Dascălilor le urez multă putere de muncă și dăruire deplină, sănătate și împliniri în plan profesional și personal! Să aveți forța și răbdarea de a-i ajuta pe elevi să descopere ceea ce pot să realizeze!

          Părinților le adresez îndemnul de a ne fi parteneri în demersul de a asigura o educație de calitate, de a da dovadă de interes față de realitățile școlii, de colaborare și încredere în cei care se dedică formării copiilor!

          Doresc ca începutul de an școlar să fie o zi de sărbătoare și de încredere că toți elevii vor găsi în școală un sprijin real, de care au absolută nevoie, iar așteptările părinților se vor împlini prin formarea copiilor lor ca oameni cinstiți și demni. Totodată, vă asigur de tot sprijinul I.S.J. în efortul nostru comun pentru creșterea calității educației la nivelul județului.

Anul în care sărbătorim centenarul Marii Uniri să fie un an școlar mai bun decât toți ceilalți!

INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL,

Prof. ELENA MIHĂILESCU

DSC_1266 DSC_1268 DSC_1294 DSC_1298 DSC_1305

Lasa un comentariu

Poti folosi limbajul HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>